BURSA / NİLÜFER - Fethiye Ortaokulu

Fethiye Ortaokulu

Fethiye Mahallesi Ulu Cadde No 7 Nilüfer BURSA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz Fethiye Ortaokulu olarak, 1.Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2.Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenir bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3.Öğrencilerimizi daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, 5.Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6.Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, 7.Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyılda hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Spor Salonu :1
Öğretim Şekli :Okulumuz 2´li öğretim yapmaktadır. 5.-6.-7.-8. sınıflar sabahtan, 1.- 2.- 3.- 4. sınıflar ise öğleden sonra eğitim öğretime devam etmektedir.
Sabahçılar: 7:40 - 12:40 Öğlenciler: 12:40 - 17:40
Okulumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuz Hamitler-Fethiye metro istasyonuna 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca şehir içi otobusleri ile her yere rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.